XRP inställd på att överträffa Ethereum när Bitcoin återkräver denna viktiga nivå, säger toppanalytiker

Den bästa kryptoanalytikern och näringsidkaren Credible Crypto tror att XRP är i stånd att överträffa Ethereum (ETH) när nästa etapp på tjurmarknaden återupptas.

Credible Crypto delar ett diagram med sina 66 000 Twitter-följare som han säger visar den hausseartade marknadsstrukturen för XRP / ETH-paret

”Människor börjar lägga märke till det. Jag säger det igen – förvänta dig att Bitcoin Billionaire kommer att överträffa ETH under de kommande månaderna. Har inget att göra med grundläggande eller min tillhörighet till något mynt – bara diagrammen, enkla och enkla. ”

Innan XRP kan släppa loss sin hausseartade potential tror Credible Crypto att Bitcoin först måste återta en nyckelnivå.

”Vi får lite lättnad över hela linjen. BTC sannolikt $ 10,650 ish, ETH till $ 360 ish. Bryt dessa nivåer och botten KAN vara inne. Misslyckas med att göra det så får vi ett sista ben ner. Oavsett är det värsta nu över [enligt min mening]. ”

Credible är inte den enda kryptoanalytikern som tror att det värsta kan vara över för Bitcoin. Handlaren känd i branschen som Bitcoin Jack tror att kungskrypto sannolikt kommer att hålla stöd runt $ 10 000 och starta om tjurrallyt.

”Om BTC är i en hausseartad trend är detta en stödnivå som borde hålla. Historiskt på tillbakagångsnivåer som – på en hausseartad marknad – alltid har hållits. Om inte – vi har mycket mer problem, men jag tror att oddsen för att hålla stöd och studsa är bra. ”